Het is tijd...de hoogste tijd...

En dat was het dan...

Over een uurtje vertrek ik met me tasje in de taxi naar het vliegveld...richting Amsterdam. Ik zal vanavond vliegen om half 12 en kom als het goed is op zaterdag rond 11 uur smorgens aan. Een hele reis nog voor de boeg.

Maar ook een hele reis gehad! En wat was het ontzettend mooi, leuk, gaaf, gezellig en verrassend. Met reizen ben je voornamelijk vooruit aan het kijken. Het regelen van de volgende bustrip, het halen van het volgende vliegtuig, kijken naar de volgende excursie dat je haast voorbij gaat aan het feit wat je allemaal al gedaan en gezien heb!

En dat is zoveel!!! kangaroos en koala´s knuffelen, helicoptervlucht, surfen, zeilen en zelfs een ziekenhuisbezoekje in australie. Vissen met me neef en een gezellig meiden weekend met me nichtje in NZ. En dan zuid amerika! noosa! dat was ook een heel avontuur. En ik had 1 plan en dat was geen plan. Dus alles moest geregeld worden en alles was een verrassing, een kadotje. Het zien van de watervallen, de tango op straat, aapjes in de jungle, onwijs mooie en gezellige jeeptour en dan als kers op de taart floating ilands en machu picchu. Tja ik noem nu zomaar wat dingetjes op maar het is zoveel geweest. En zeker ook de kleine dingetjes. En het zijn de kleine dingetjes die het em doen. Die alles compleet maken. Zien van verschillende culturen, je lieve familie aan de andere kant van de wereld die je pamperen en zeker ook het ontmoeten van mensen en dan ook van de interresante leuke en gezellige mede backpackers!

En nu is het voorbij...terug naar Nederland. En ik neem niet alleen een rugzak met vieze kleding en leuke souveniertjes mee. Maar zeker ook een rugzak met herrineringen en ervaringen! Als je veel reist zie je veel van de wereld. En dat zijn niet alleen de mooie fotos van meren met duizende flamingos ofzo. Maar ook andere culturen...Waardoor je beseft dat je je heel erg gelukkig mag prijzen dat je geboren bent in een liefdevol nest en een land met mogelijkheden en kansen. En ik heb me kans gegrepen en zal het koesteren. Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk geweest. Ik ga het niet mooier maken dan het is. Maar je moet een gerecht maken met de ingredienten die je krijgt en ik ben heel blij en dankbaar dat dit op het menu stond!!!

En nu terug...ik heb zoveel geleerd, ontdekt en gezien...en voor al me volgers op me blogje onwijs bedankt voor alle leuke, lieve, supportende en geinterreseerde reacties. Ik waardeer het enorm dat jullie het leuk vonden mijn verhalen te lezen en fotos te zien. En zo zie je maar...kan je wel alleen reizen maar je bent nooit alleen!!!

Thanx lieve familie en vrienden!!!

Arjan

Xeen,

Ik heb elk verhaal van je met heel veel plezier gelezen en de foto's bekeken, zal ze missen! hahaha.vind het enorm stoer wat je gedaan heb! een reis om nooit te vergeten! Welkom thuis! XXX

Leontien

Xeen, wat een schatje ben je toch! Geweldig dat je het zo leuk hebt gehad en dat het zo goed is gegaan! Ben erg trots! Nogmaals goede vlucht! Next trip the caribbean? Xxx

patricia

Zoals je zelf zegt, voorbij maar om nooit te vergeten. Straks weer lekker thuis om na te genieten. Bedankt , wij hebben door jou een reis op afstand gemaakt en daardoor ook veel meegekregen van de andere culturen. Dikke kus Adrie en Patricia en de meiden.

broekie

Thanks voor alles
x

Ramona

ik heb ook genoten van je verhalen en foto's op naar het volgende :-))

tot in Zwijndrecht ;-)

Miep

Hoi Xeen; ik heb je op de voet gevolgd door al die landen. Na het weekend dacht ik vaak, even kijken of er al nieuws is van Xenia, en ja hoor PRIJS. Heb er telkens van genoten. Goede reis terug en welkom in Nederland.
Hartelijke groeten.