Eindelijk is het zover!!!
Allereerst wil ik echt iedereen bedanken voor de ontzettend lieve smsjes, whats uppjes, mailtjes, telefoontjes enz enz...doet me goed en vind het fijn, gezelligen leuk dat jullie zo virtueel meereizen!
Natuurlijk was het op het laatste moment nog even stressen. Heb ik alles ingepakt, dubbel checken toch nog eventjes de laatste dingetjes kopen. Me schoonzusje kwam speciaal voor haar hardloop marathon nog eff langs om gedag te zeggen. En snel nog even langs me broertje! Kon natuurlijk niet weg zonder knuffel van me broer! Toen naar huis en was het toch echt tijd om te gaan! Dikke knuffel aan me ouders gegeven. Goh wat maak ik het die mensen toch moeilijk met die gekke impulsieve ideeen die ik soms heb. Ik werd de vorige keer al gek toen ik op me achterneefje moest passen en hij buiten wou spelen! dan kon ik hem niet meer zien en wist ik niet wat hij deed!!! haha en nou ga ik gewoon ff naar de andere kant van de wereld!!! Snapte wel dat moeders het er een beetje moeilijk mee had. Maar me moeder zei ook al ' ga alstublieft! je bent altijd al van het ontdekken geweest! vroeger werd je met je 7 jaar al door de politie thuis gebracht omdat je met een banaan en zak chips een wereldreis ging maken' haha ik kwam wel helemaal tot het speeltuintje aan de andere kant van de wijk! ;-)
En nu eindelijk is het zover!
Me lieve zus bracht me, zoals altijd, naar het vliegtuig. [again thanx sis!]Op ons gemak, we hadden tijd genoeg. Inchecken en nog snel even de nodige nicotine naar binnen werken en toen moest ik toch echt door die douane heen. Wat een drukte is dat toch altijd en ik erger me niet snel maar wat ik echt irritant vind is dat mensen rustig 20 minuten in de rij staan en dan uiteindelijk pas bij de band hun riem afdoen, op der gemakkie de spullen uit de zakken enz enz. Het grappige is ook altijd dat dat juist de mensen zijn die klagen dat de rij zo lang is!?!?! hoe zou dat nou kunnen he!!!
Maar goed ik ging eerst met een kleine cittyhopper naar Frankfurt. Ik zat op rij elf, mooi dacht ik nog dat is wel aan het begin ware het niet dat er maar 16 rijen waren ofzo. Vervolgens van een mini vliegtuig naar een vliegtuig met een trappetje! De reis naar Singapore ging goed. Heel goed. Ik heb een leuk filmpje gekeken en ben toen in slaap gevallen en werd pas weer wakker anderhalf uur voordat we gingen landen! hoe relax is dat!!! Daarna 3 uurtjes wachten op Singapore airport om door te vliegen naar Melbourne! En ach dat wachten is niet zo erg.Zat relax op een bankje me moeders fruitbakje leeg te snoepen en een boekje te lezen toen ik dacht dat ik in eenaflevering van BenidormBasterds was terecht gekomen want een wat oudere dame was naast me bezig met wat overdreven huppel oefeningen enzo. Waarschijnlijk omdatwe zo lang moeten vliegen zo.Misschien moet ik dat ook maar doen, wel wijs dacht ik...maar neh ik hou het lekker bij me boekje lezen en fruit eten.En in het vliegtuig heb ik wederom weer veel geslapen...Aangekomen in Melbourne werkte de truc met de pepernootjes super! Ik heb namelijk wat pepernootjes meegenomen zodat ik wat 'aan te geven had' want Australie is echt super streng daarin. Ik gaf aan dat ik dutchie biscuits bij had en mocht zo de rij voorbij wandelen ennadat een leuke golden retriever aan me tas had gesneuveld mocht ik doorlopen en daar was ik dan. IN MELBOURNE!!! wow!!! ken dat gevoel dat je zo ontzettend blij bent dat je het wel uit wil schreeuwen, dansen, huppelen!!! dat had ik!!! Het voelt zo onwijs goed om weer down under te zijn!Met een glimlach die niet van me gezicht af te krijgen was liep ik naar de bus die me naar het hostel ging brengen. Ik was ongeveer rond half 8 geland en stapte om 9 uur me hostel binnen! Ik kan pas om 2 uur echt inchecken en heb al een klein rondje gewandeld, nu ff een berichtje en zo maar eens op het gemakkie kijken wat er allemaal te doen is hier down under in Melbourne!!!
Heerlijk zus lekker alles op het gemakkie alle tijd van de wereld om alles goed in je op te nemen enjoy!! Keep us posted kiss kiss
He meis, wat een leuk verhaal weer!! ik dacht gister nog aan je, hoe zou het met haar zijn? hoe zou de reis zijn geweest? is ze goed aangekomen? pfff maar gelukkig je bent er en je hebt weer een leuk verhaal getikt :-)).... dikke x tot het volgende verhaal ;-)
He meis, veilig geland en aangekomen; nu lekker genieten!! xx
Ben blij dat je het zo goed naar je zin hebt.Hier zal het nooit meer hetzelfde zijn,nu al vreemd om die lege stoel te zien.Hou die smile op je gezicht,staat je goed.
Veel plezier :-)
Wat fijn zeg! En een leuk verhaal! Ik vroeg me inderdaad ook af of alles goed was gegaan. Gelukkig!
Het weer is hier stormachtig, ik hoop dat het bij jou beter is!
He wereldreiziger,
Fijn dat alle vluchten goed zijn gegaan, geniet van die heerlijke reis!
x
Mar
Super leuk om weer iets van je te horen. Grappig dat Ramoon schrijft dat ze gisteren nog aan je moest denken. Dat had ik ook... :-D Toen ik op bed lag dacht ik, wat zou Xeen nu aan het doen zijn??? Al geland of nog onderweg??? Haha!!! Maar gelukkig, je staat weer met beide beentjes (aan de andere kant van de wereld) op de grond... ;-) Heeeeeel veel plezier meis!!!
Dikke X
Hey meis finally down under?Net als bij moon en Joyce spookte je gisteravond ook door m'n gedachten! Vooral om dat we hier zo'n piep weer hebben.. Nou ik zou zeggen ga lekker genieten en hopelijk lezen we je snel weer!!! Xxx
Ook een bericht van je tante fijn dat je goed aangekomen bent aan de andere kant van de wereld, ik heb alle berichtjes gelezen, fijn dat iedereen zo met je mee leeft geniet er van en tot je volgende verhaal
Heb vandaag je blog gelezen, want toen je nog thuis was, was alles live! Meid, wat ben je toch dapper. Ik heb je reisschema dus via de luchthavens kon ik zien of je vluchten 'on schedule' waren. Niettemin was ik toch blij met je sms'jes tussendoor. Nou voor de honderdduizendste keer: hou het bij een goede mix van plezier en voorzichtigheid. Dikke kus xxxx
PS Er liggen een heleboel landen/plaatsen tussen de speeltuin met een banaan en zak chips en Australie met een rugzak. :wink:wink
Hallo meid
Fijn dat je goeie vlucht heb gehad, en bedankt dat je toch nog aan mijn mannetje heb gedacht.
leuk om je zo te volgen hebben wij toch gevoel dat weer even terug zijn in down under.
meisie geniet en nog een tip ga aub als je sydney bent het opera huis in!!! zo mooi.
dikke kus van broekies
Geniet! Groetjes ons
Fijn om te horen dat je een voorspoedige reis hebt gehad. Geniet van je ontdekkingsreis down under en take care!
Liefs, Coor
Ps. geniet van je verhalen Xen! :-)
Ik wist niet dat je weg ging, maar vind het hartstikke stoer van je. Ook erg leuk om je verhalen te lezen (zijn we toch allemaal een beetje mee op reis).
Geniet van je reis en blijf vooral van die mooie verhalen schrijven. Ik ga ze allemaal lezen!!!
Groetjes Vivian.